Bij Anna Servies presenteren we met trots de nieuwste aanwinst van Villeroy & Boch: La petite Boule. Deze verfijnde miniatuurversie (14 x 14 cm) bouwt voort op het succes van de iconische La Boule en combineert tijdloze elegantie met uitzonderlijke veelzijdigheid.

La petite Boule onderscheidt zich, net als La Boule, door zijn verfijnde ontwerp en oog voor detail. Vervaardigd in Duitsland van hoogwaardig porselein, straalt dit servies pure klasse uit. De set bestaat uit vier kleine kommetjes en een middenbord, die samen een perfect gevormde bol creëren. Dit slimme ontwerp maakt van La petite Boule niet alleen een functioneel servies, maar ook een prachtig designobject dat elke tafel verfraait. Verkrijgbaar in de kleuren Black, White, Black & White en Memphis, is er voor elke smaak en tafelsetting een passende bol.

La petite Boule is ontworpen om te verrassen, of je nu desserts en snacks serveert, amuses presenteert, of het puur als decoratief object gebruikt. Dit maakt La petite Boule niet alleen een prachtig verzamelobject, maar ook de perfecte keuze voor fijnproevers die op zoek zijn naar een ideaal cadeau voor diverse gelegenheden. Dat La petite Boule niet zomaar een serviesstuk is, blijkt uit de prestigieuze Red Dot Design Award die dit ontwerp in 2024 heeft gewonnen voor ‘Product Design’. Deze onderscheiding bevestigt dat La petite Boule een must-have is voor iedereen die waarde hecht aan exclusief design en hoogwaardige materialen.

Ontdek La petite Boule bij Anna Servies.nl en geef jouw tafel een exclusieve touch. Of bezoek onze showroom in Leerdam en ervaar de tijdloze elegantie van dit bijzondere servies in het echt.