Gien France is de merknaam van het gelijknamige serviesgoed dat ruim 200 jaar geleden werd opgericht in het plaatsje Gien in de Loire vallei in Frankrijk. Het serviesgoed van Gien behoort tot het luxe segment en het merk produceert naast servies ook woondecoratie en luxe cadeaus van zeer hoge kwaliteit.

Le Jardin du Palais

Een van de series geproduceerd door Gien is Le Jardin du Palais, een aardewerk servies waar opvallende kleuren en een gedetailleerd dessin samenkomen. Het resultaat is een eclectisch geheel van verschillende diersoorten in het wild in combinatie met weelderige landschappen in uitgesproken kleuren.

Pierre Frey

Het Gien Le Jardin du Palais servies is geïllustreerd door Maison Pierre Frey. Een familiebedrijf dat internationale bekendheid geniet voor het creëren en produceren van stoffen voor het interieur. Zij laten zich inspireren door klassieke en hedendaagse kunst of door verre etnische groepen en vertalen dit naar een zeer Franse stijl.

Borden, kopjes, theepotten, schalen, ...

Aardewerk van Gien is verkrijgbaar in vele vormen en maten. Gien Le Jardin du Palais wordt gemaakt in Frankrijk en met de hand gedecoreerd en de totale collectie bestaat uit o.a. diner-, dessert, soep- en ontbijtborden, schaaltjes, botervloten, eierdopjes, serveerschalen, kopjes, schotels, bekers, mokken, suikerpotten, theepotten, melkkannetjes en ga zo maar door. Een complete collectie servies plus decoratieve stukken voor in het interieur en/of geschenken. Mix en match met andere serviezen van Gien.

Gien Le Jardin du Palais servies bestellen?

Alle collecties van Gien servies zjin direct uit eigen voorraad leverbaar. Kom langs in onze showroom in Leerdam of bestel het Gien Le Jardin du Palais serviesgoed direct online. Laat je verrassen door dit luxe en kleurrijke Franse merk.